Най-известните круизи през 2010

юли 27th, 2010 от dilyana

круизSeaDream Yacht Club — SeaDream

Тук е изключително приятно, уютно и романтично, така че прекрасното ви изкарване на кораба ви е абсолютно гарантирано. Яхтата е особено подходяща за влюбени двойки, които мечтаят за тихо и спокойно пътешествие по море. Тя е сравнително малка,  защото на борда й се побират малко повече над 100 пасажера, но за сметка на това пък спалните са обзаведени с огромни легла и красиви мебели,  кухнята и обслужването също са на много високо ниво.

Yachts of Seabourn — Seabourn Odyssey

Този кораб е сравнително голям и на него могат да се поберат близо около 450 пътника. Освен едно незабравимо изживяване, страхотни емоции, вкусна храна, невероятен масаж за двойки в открития спа център, можете да се насладите и на едно чудесно пътуване по турските или гръцки брегове за 7 дена. Не е за пропускане, нали­­?

Silversea Cruises — Silver Spirit

Това е една от най-красивите и луксозни яхти, която някога можете да видите. На борда могат да се качат повече от 500 гости. Това място е направено изключително романтично и пленително , че едва ли някой би могъл да устои да вълшебната атмосфера, която витае наоколо. Корабът разполага с общо изтънчени 5 ресторанта, където хората могат да опитат вкусни деликатеси и да потанцуват вечер.

Princess Cruises — Ruby Princess

За тези, които имат нужда от тихо и усамотено местенце, където да се чувстват добре и да си прекарат незабравимо този круиз е просто идеален. Той ви предлага една спираща дъха обиколка по море из прелестите на карибските острови  със сигурност  ще се помни цял живот. Определено една романтична  и изискана вечеря на балкона на каютата може да разтопи сърцето на всяка една влюбена жена.

Crystal Cruises — Crystal Serenity

Тук ви очаква едно истинско приключение. Представете си само 12 дневно плаване от Рим до Довър, като кораба спира в Танжер и има нощувка в Бордо. И като допълнение към това любителите на  сушито ще останат зашеметени от сушито на  главния готвач на яхтата Нобу Матсихуса.

Написано в Почивка в чужбина | Няма коментари »

Напишете коментар