Как да си закупим евтини самолетни билети?

октомври 27th, 2011 от dilyana

евтини самолетни билетиАко сте достатъчно търпеливи и проучвате постоянно, лесно можете да се сдобиете с евтини самолетни билети до мечтаната от вас дестинация, без да изпразните тотално джобовете си.

Сега ще ви помогнем как по-добре да се организирате и какво да направите, за да имате и вие щастието да летите с изгоден полет.

1. В случай, че забележите в определен момент твърде много да се шуми около дадена авиокомпания, разберете за какво точно става въпрос. Напълно е възможно да се провежда рекламна кампания и да има промоции с големи намаления на самолетните билети.

2. Бъдете готови да правите компромиси с денят и часа на полета. Трябва да знаете, че във вторник, сряда и събота билетите обикновено са най-евтини. Също така ранните и късни полети са на по-изгодна цена, от колкото тези в пиковите часове.

3. Интересувайте се от пакетите, които предлагат авиокомпаниите. Понякога,  ако чрез самолетната компания си направите резервация за хотел, наемате кола и си купите  двупосочни билети,  се правят големи отстъпки.

4. Използвате онлайн  резервационните системи или влизайте в сайта на различните авиолинии. Следете редовно какви са цените на полетите в Интернет  – понякога там текат такива оферти, че имате реалния шанс да си вземете билет на половин цена.

5. Колкото по-рано организирате нещата около пътуването си, толкова по-изгодно  ще ви излезе то. Със сигурност самолетният билет ще бъде далеч по-евтин, ако си го купите  месец и половина по-рано, отколкото една седмица преди датата на полета ви. Ако в последния момент се наложи да отмените полета си, може да го смените с друг, като се заплаща минимална такса за това.

6. Следете нискотарифните компании като Wizz Air, EasyJet, GermanWings и т.н. Те редовно правят промоции и отстъпки, а и по-принцип полетите им не са никак скъпи.По този начин ще си спестите парички, които да изхарчите за самата си почивка, а не за път.

Написано в Авиокомпании | Няма коментари »

Напишете коментар