Ще изграждат курорт само за руси хора

ноември 2nd, 2011 от dilyana

МалдивитеЛитовска компания има идея за проект, с който ще се положат основите  за изграждането на курорт на Малдивите, но забележете….само за блондини и блондинки! В този комплекс ще бъдат допускани само хора, които са с руса коса.

Под мотото „Русото е винаги на мода!“,  компанията смята да реализира този многообещаващ проект. Все пак сме сигурни, че ще има голям успех, тъй като има много нации със светъл цвят на косата.

Името на фирмата е Олала. Всъщност Олала е доста мощна корпорация, която осъществява бизнес в близо 75 икономически области.

Персоналът, който ще се наема на работа във ваканционното селище също трябва да се състои от руси хора. А ако не са, задължително ще носят такива перуки. Компанията дори планира целият екипаж на самолетите, които ще кацат на летището в курорта да са със светли коси.

Естествено има и такива, които не са съгласни с тази идея и са против. Тук веднага се повдига въпросът за дискриминацията. Противниците на този проект казват, че това ще засегне много хора, тъй като повечето от нациите на земята са с тъмен цвят на косата.

На този етап компанията има проблем със законодателството на острова, според което поне 50% от персонала трябва да е от местните. А това представлява проблем за фирмата, тъй като местното население са предимно тъмнокоси. Но пък какво толкова, нали има перуки за всички!

Ако проекта за този курорт се реализира, със сигурност ще бъде доста интересно и необичайно място.

Написано в Свободно за туризма | 2 Коментари »

2 коментара

  1. La tienda del espia

    hah, звучи много добре като идея но дано се получи 🙂

  2. Евтина ваканция

    Ако се получи, със сигурност ще последва и подобен проект за брюнети!

Напишете коментар