Обзор Бийч Ресорт стана Апартаментен хотел на 2007 година

декември 18th, 2007 от goody

апарт-хотел на годинатаОбзор Бийч Ресорт – гр. Обзор бе избран за „Апартаментен хотел на 2007 г.“ в Годишните награди на БХРА.
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация раздаде своите престижни награди на най-добрите собственици и мениджъри в туризма на официална церемония, състояла се на 5 декември 2007 г. в салоните на бутиков хотел „Арена ди Сердика“ – гр. София.

Наградата бе връчена на г-ца Ивелина Маврова, Комплексен Управител в Холидей Мениджмънт ООД – фирмата, управляваща комплекса.

Ние в „Холидей Мениджмънт“ ООД сме горди от получената награда. Тя е доказателство за свършената работа и стимул за целия екип за още по-добри резултати през новия сезон. Доволни сме, защото добрият имидж на комплекса повишава стойността на апартаментите в него и същевременно привлича нови туристи.

Предизвикателството пред апартаментните хотели е да предоставят висококачествена услуга както към собствениците на апартаментите, така и към гостите, които наемат апартаменти в комплекса. Съчетаването на уюта и топлината на родния дом с услугите и удобствата на 4 звзден хотел – това е печелившата формула.

„Обзор Бийч Ресорт“ е първият от трите ваканционни комплекса които ще бъдат под управлението на Холидей Мениджмънт ООД, в които са вложени над 115 млн. евро.

Holiday Management press release
 

Написано в Какво ново по морето? | Няма коментари »

Напишете коментар