Състезание по ски и сноуборд за Купата на БФБ в Боровец

На 28 февруари (събота) в курорта Боровец ще се проведе състезанието по ски и сноуборд за Купата на Българска фондова борса – София, съобщи Investor.bg

Организаторите  вече за 4-та поредна година отправят предизвикателство пред любителите на снежните спортове от инвестиционната общност да покажат умения и състезателен дух на гигантския слалом пред хотел „Рила”. Състезанието се провежда с подкрепата на БФБ-София и „Инвестбанк“, а медиен партньор е Investor.bg.

Участниците ще се съревновават в три стартови групи – ски-мъже, ски-жени и сноуборд,  като всеки от тях ще има възможност да направи по две спускания и да се класира с по-доброто от времената си от двата манша.

„За първи път правим състезанието в разгара на сезона и очакваме голям интерес като се има предвид, че броят на състезателите почти достигна 100 в последното му издание”, заяви Тони Марков, председател на Клуб на журналистите ААА.

Записвания за участие ще се приемат до 25 февруари на телефони 02 987 00 06, 02 987 02 43 или на електронна поща office@aaa-comm.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *