Ще раздават безплатни билети до Япония

октомври 16th, 2011 от dilyana

ЯпонияМечтаете ли да посетите далечната и загадъчна земя на Япония? Да се докоснете до вековните традиции и обичаи на тази красива страна  и да се насладите на уникалната й култура и бит?

Със сигурност много от вас искат да си направят екскурзия до Япония, но единственото, което ги възпира е липсата на финансова възможност да заплатят пътуването до там и самия си престой, тъй като излиза доста скъпо и не е по джоба на всеки.

Броят на желаещите да отидат на почивка в Япония след  земетресението на 11 март, което предизвика опустошително цунами и ядрения взрив във Фукушима,  спадна с около 50% и туризмът значително пострада. Поради тази причина, за да възвърнат отново интереса на чуждестранните туристи, японските власти планират да подарят 10 000 самолетни билета. Те се надяват тази кампания да има успех, а и по този начин да покажат, че ситуацията в Япония вече е напълно спокойна и нормална.

Условията, за да участвате за получаване на безплатен билет е да попълните онлайн молба, която ще се намира на сайта на японската национална туристическа служба. В тази молба трябва да се уточни коя дестинация желаете да посетите.

Избраните щастливци няма да плащат нищо – разходите по пътуването и престоя в страната ще се поемат изцяло от японското правителство. Но в замяна на това уникално преживяване ще трябва да напишете разказ за посещението, който след това ще бъде публикуван в Интернет.

Подаването на молбите ще започне през април 2012 г.

Написано в Почивка в чужбина | 1 Коментар »

1 коментар

  1. Todor Kirchev

    Къде в Интернет може да се попълни тази молба ?

Напишете коментар