Невероятни катастрофи

май 24th, 2012 от dilyana

Понякога в този живот се случват наистина странни неща. Неща, за които е трудно да се намери логично обяснение. Те просто стават, колкото и да ни е трудно да повярваме.

Китайски шофьор е имал лудия късмет да успее да избяга, когато неговият минибус тръгва да пада от пътя  и е бил „хванат“ от случайно преминаващ камион. Собственикът на возилото отивал да вземе своята малка дъщеря от къщата на приятеля си, когато превозното средство се подхлъзнало на кал и се насочило към пропастта. Мъжът обяснява, че е имал усещането, че всичко  се случва   като филм и е смятал, че ще умре. Тогава внезапно се появява голям камион, който спира падащия автомобил и спасява живота на бедния човечец.

Изумени свидетели казват на полицията, че минибусът на Ву бил приклещен  от камиона,  като това е вероятно  да се случи едно на милион.

злополука

Друг доста странен инцидент се случва на магистрала Interstate 45 в Хюстън, САЩ, което предизвиква затварянето на пътя  в продължение на часове. Шофьорът на тира не е пострадал, когато празната задна част се откача от движещия се камион и  се вдига, разбивайки се  във въздушната структура.

злополука

Шофьор на камион от Китай има невероятен късмет да се спаси след тази катастрофа. Той успял да напусне кабината на превозното средство, докато то висяло на ръба на огромна пропаст.

Мъжът загубил контрол над машината на малък завой и се блъска в надлеза, счупвайки металните бариери. Задната част на камиона се разбира в земята, но по някакъв невероятен начин кабината на водача успява да избегне тази съдба и човекът оцелява като по чудо.

катастрофа

Какъв е бил шансът този шофьор да оцелее, ако не е бил огромният му късмет? Инцидентът се  случил,след като спирачките на возилото отказали и камионът, натоварен с 40 тона въглища, излязъл от пътя. За щастие мъжът някак си успял да се покатери по кабината и да се измъкне от зловещия капан.

катастрофа

Написано в Свободно за туризма | Няма коментари »

Напишете коментар