България е топ дестинация в Германия за Лято-2008

януари 21st, 2008 от goody

списание FVWВ статия от първия брой за 2008 от реномираното немско бизнес издание за туризъм FVW посочват България като една от най-популярни дестинации за предстоящия летен сезон.

От Съюза на инвеститорите в туризма съобщиха, че се наблюдава затвърждаване на тенденцията за възвръщане към „доброто старо време“ и даже засилване на интереса на немските туристи към българските курорти. По видове туризъм класацията се води от круизите и почивките със спа и уелнес програми.
Това преодоляване на спада в записванията на германските туристи за България до голяма степен се дължи и на възобновената връзка между германските туристически агенти и българските компании, съобщават от Съюза.

Съвместно с авторитетната аналитична агенция GIATA изданието публикува анализ проучване в 16 000 бюра за резервации в Германия. Резултатите сочат, че всички немски туроператори поставят България в списъка на най-печелившите дестинации за миналото лято.

Написано в Свободно за туризма | 1 Коментар »

1 коментар

  1. Слави Панайотов

    5 години по късно – качеството на All inclusive услугата в българия е многократно увеличено, цените почти без промяна а качеството на туристите все по ниско.

Напишете коментар