Ниските цени по морето привличат българските туристи

април 28th, 2010 от dilyana

българско ЧерномориеПо българското Черноморие вече се предлагат доста изгодни условия и оферти за почивки в сравнение с предходните години. Кризата сериозно удари и предприемчивите хотелиери, които се принудиха сравнително да свалят цените на предлаганите от тях  пакети, за да привличат  повече гости в своите обекти.  Това се яви като една неизбежна необходимост, за да могат да оцелеят през този труден период.

Според специалистите в бранша именно това понижение на цените ще привлече много български туристи да прекарат почивката си в родните ни  морски курорти, отколкото да  отидат в чужбина. А и хотелската база, с която разполага  нашенското Черноморие е доста добра и определено може да задоволи и най-големите капризи на летуващите.

Все по-важно за клиентите става  в хотелския комплекс  да има на разположение  спортна зала, където те могат да тренират, когато си пожелаят. Също така предимство при избора на място за отсядане имат обектите, които осигуряват пълен релакс, спокойствие и уют на своите гости. Българите все повече се запалват и по водните спортове, които им  доставят голямо удоволствие през  горещите месеци.

Посетителите обръщат  голямо внимание и на факта къде има най-чисти и най-добре поддържани плажни ивици. Разбира се, това не е нещо необичайно, а напротив – трябва да се превърне в особено важен критерий, определящ  до голяма степен приятното изкарване на почивката.

Голяма част от нашенците най-вероятно ще предпочетат да почиват в страната ни  и  през  майските празници, заради икономическата обстановка и усложнената транспортна ситуация.

Като  начало на този летен сезон, курортите „Слънчев бряг”, „Златни пясъци” и „Свети Константин и Елена”  предлагат едни доста добри оферти за почиващите.

Написано в Какво ново по морето? | Няма коментари »

Напишете коментар