Тайван предлага „най-привлекателната работа в света“

април 30th, 2009 от Ганчев

работа в ТайванТайван копира идеята на Австралия от месец Януари: Островът държава в Тихия океан също обяви оферта за „най-привлекателната работа в света“. Вместо ветроходство, гмуркане и събиране на тен на самотен плаж, победителите в конкурса печелят пътуване из страната – и то с невероятно заплащане.

Каква асоциация правите когато става дума за работа в Тайван? Може би за работа във фабрика за компютърни части или дейност свързана с банковото дело? Във всеки случай не и с разходки из живописни дефилета и посещения на популярните в страната пагоди. Това досега бе дейност за туристите в страната. Отскоро обаче Тайван обяви оферта за работа точно с това описание. Страната търси пътуващи, които срещу богато възнаграждение биха желали да блогват за храмовете и горещите извори в Тайван, като по този начин да допринесат за развитието на туризма. Прочети повече »

Написано в Свободно за туризма | 2 Коментари »

Нови функции и промени в ZaHotelite.com

април 5th, 2009 от Ганчев

ЗаХотелитеМарт месец се оказа месецът на големите промени в социалната мрежа за споделяне ЗаХотелите. Бяха направени редица подобрения засягащи дизайна и функционалността на страницата, с които ще се радваме да ви запознаем в тази статия.

Дизайн

Промените по дизайна са основно в три направления. Като начало ширината на страницата бе увеличена, с което в сайта се отвори възможност за разполагане на повече нови елементи и същевременно се подобри прегледността на страниците с коментари. Втората промяна засяга именно тези страници, където в заглавната лента на всеки коментар бе включена иконка портрет на всеки потребител и допълнителни данни от престоя в съответния хотел – дата на престой, продължителност и тип турист. Последната промяна засяга страниците с резултати. Всеки хотел получи повече пространство с цел подобряване на прегледността, бяха добавени категоризация и линк към форма за контакт с хотела.

Страници с коментари за хотели

Новостите тук са две: карта с разположението на хотела и страница за контакти. На картата хотелът е отбелязан с маркер, като за по-големите дестинации в България планът е доста подробен и разположението на хотела е отбелязано с голяма точност. Страницата за контакти, която е достъпна само за регистрирани потребители, включва телефон и уеб страница на хотела, както и форма за контакт по Email. Прочети повече »

Написано в ЗаХотелите | Няма коментари »