Време за промяна в ZaHotelite.com

Както и през миналата година Март месец бе белязан от няколко сериозни промени в социалната мрежа за споделяне ZaHotelite.com. Редовните ни посетители вероятно вече са забелязали редица от нововъведенията в сайта, но все пак за да бъдем изчерпателни ето какво се промени през изминалия месец:

Регистрация

Публикуването на коментар в социалната мрежа вече може да бъде извършено само от регистрирани потребители. За улеснение на всяка една страница в горния ляв ъгъл ще откриете бутона добави коментар, чрез който може да коментирате всеки един туристически обект в сайта или да добавите нов обект или тема в свободната зона. Ако все още нямате регистрация в ZaHotelite.com, формата за добавяне на коментар първо ще ви отведе към формуляр за регистрация и след успешното му попълване вашият профил ще бъде активиран на момента с опцията веднага да публикувате коментари и оценявате обекти.

Дневник на туриста

След като сте се регистрирали и публикували няколко коментара в сайта, имате възможност да създадете собствен туристически дневник, в който участват ваши коментари близки по тематика. За пример ако сте почивали на море лятото в Созопол и сте посещавали плажа на близконамиращия се къмпинг Веселие, бихте могли да комбинирате коментара за вашия хотел с този за плажа и забележителностите в региона в общ дневник “Почивка в Созопол 2010”. Освен име на дневника и коментари участващи в него, имате възможност за попълване на кратко описание, добавяне на координати от престоя ви както и правила за видимост на дневника. Връзка за създаване на нов дневник ще откриете в профила си, а в страницата Дневник на туриста може да разгледате всички досега създадени дневници от потребителите в ZaHotelite.com.

Плажове

Вероятно една от най-коментираните теми през идващото лято ще бъде качеството на българските плажове и условията за плажуване по нашето Черноморие. Ето защо създадохме нова секция Плажове, в която може да публикувате коментарите си за всичките 77 български плажни ивици. Основните критерии за оценяване на един плаж са следните:

оценки за плажове

Разбира се опцията за добавяне на видео и снимки към вашите коментари е налице и тук, както и във всички останали секции на социалната мрежа. Страницата на всеки един плаж освен оценки и мнения дава информация за местоположението му, както и за най-близките 5 хотела с цел улеснение при избора на обект за настаняване.

И още…

Намери хотел или забележителност: чрез новата форма за търсене на началната страница лесно могат да бъдат открити забележителности и обекти за настаняване според тяхното местоположение и типа им, както и чрез въвеждане на допълнителна ключова дума.

Видео раздел: всички публикувани клипчета към коментарите вече могат да бъдат открити в новия раздел за Видео клипове.

Регистрирайте се сега и създайте собствен дневник от преживяванията си на път. Началото може да поставите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *