6 красиви места по света, които наистина съществуват

март 18th, 2013 от dilyana

Обичате ли да пътувате, да опознавате нови земи, култури  и хоризонти? Мечтаете ли бродите по света в търсене на нови емоции, приключения и знания?

Ако отговорът е Да, то  тогава прочетете статията по-надолу, за да ви дадем малко идейки за вашата следваща дестинация.:)

  1. Wisteria Tunnel

Това вълшебно място се намира в Япония и е разположено в Kawachi Fuji Gardens. Цъфтяващите растения образуват красив тунел и редици от различни цветове, който  създава усещането за свежест и спокойствие.

Wisteria Tunnel

Wisteria Tunnel

 

  1. Cinque Terre,Италия

Този живопосен и пъстър крайморски град е разположен в Италия и предоставя на своите посетители уникални гледки и красиви плажове. Селището е една от най-популярните туристически дестинации в Италия, а защо – сами можете да прецените от снимката.

Vernazza-Cinque-Terre-Liguria-Italy1

Cinque Terre

3. Хотел La Montana Magica

La Montana Magica е хотел, построен във формата на планина, която бълва вода от върха си. Тази атракция се намира в Huilo Huilo – частен природен резерват в района Лос Риос в Чили.

La Montana Magica

La Montana Magica

4. Изкривената гора

Всички дървета имат еднаква и доста интересна форма, което е доста необичайно, предвид, че не са само няколко дървета,а цяла гора! Този природен феномен може да се види в Nowe Czarnowo, Западна Померания, Полша. Гората се състои от близо 400 борови дървета с извити стволове. Те са засадени около 1940 г., но не се знае защо са израстнали по този начин.

The Crooked Forest

The Crooked Forest

5. Тунелът на любовта

Огромни дървета заобикалят този стар железопътен тунел, намиращ се в Клевен, Украйна. Удивителното място е наречено Тунелът на любовта от местните, защото е предпочитан срещи от млади двойки.

Тунелът на любовта

Тунелът на любовта

6. Ball Pyramid

Ball Pyramid е известна като най-високата морска скала в света. Това са останки от вулкан, формиран преди около 7 млн. години. Скалата е висока 562 м. и се намира югоизточно от острова Lord Howe в Тихия океан.

Ball Pyramid

Ball Pyramid

Написано в Свободно за туризма | Няма коментари »

Напишете коментар