„Каталог на българския туризъм“ ще бъде представен в края на март в Румъния

февруари 17th, 2010 от dilyana

„Каталог на българския туризъм„  ще бъде издаден в най-скоро време на румънски език и разпространен в северната ни съседка. Целта е да се запознаят  румънските  граждани с всички наши природни и културно-исторически забележителности и така тяхната посещаемост да стане по-голяма. Кампанията по изготвянето и стартирането на проекта е поета от Българо -румънската  търговско промишлена палата (БРТПП), като тази идея се зародили заради повишения интерес на чуждестранните туристи към  нашата родина през последните 2-3 години.

Този каталог ще излезе в електронен и печатен вариант и ще е лесно достъпен за всички, защото ще се разпространява  напълно безплатно в Румъния чрез  Асоциация на румънските туристически агенции, туристически информационни центрове, различни туристически сдружения и тур оператори и т.н. Като цяло каталогът ще представлява един  подробен  пътеводител на нашите атракции  и  информация за тях. Също така той ще съдържа пълен  списък  на  хотелите   в  България и техните адрес и телефон; места за забавление ,хранене и  пазаруване. В него  ще има още и координатите на  български и румънски туристически агенции, които работят с нашенски собственици на хотели, за които  посещението на  чуждестранните туристи  има определена цел, а разпространението на  родните ни туристически обекти – основен  приоритет.

От 25 до 28 март ще бъде представянето на  „Каталог на българския туризъм”  на туристическо изложение в Букурещ, което ще се състои  в панаирния център Ромекспо.  Всички български  фирми, които  ще вземат участие на това изложение, ще имат възможността да представят и свои рекламни брошури и материали, които ще бъдат раздавани на посетителите заедно с каталога.

За всички желаещи, които искат да се включат  в тази кампания срока за записване е до 20 февруари, 2010 година. Регистрацията става на интернет адрес  www.brcci.eu/bgtour.

Написано в Свободно за туризма | Няма коментари »

Напишете коментар